Leef je Passie Alternatief versterkt jouw herstel op geestelijk, lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak. Naast de reguliere zorg biedt Leef je Passie handvatten om jou beter in je vel te laten voelen, problemen bij de kern aan te pakken en positieve veranderingen aan te gaan.

Wil je meer te weten komen over één of meerdere klachten of op zoek naar een specifieke methodiek?
Klik dan op een van deze twee opties: klachten / methodieken

het tarief / de investering staat onder aan deze pagina

In therapie bij Leef je Passie

Leef je Passie Alternatief verstaat onder alternatief datgene dat complementair aan de reguliere zorg bij kan dragen aan een spoedig herstel. De gebruikte methodieken zijn natuurgeneeskundig van aard, waarbij psychosociale therapie de verbinding is.

Een reguliere arts kan je doorsturen als er volgens hem sprake is van psychosomatische klachten Daarnaast kan het ook voorkomen dat Leef je Passie je doorstuurt naar een reguliere arts volgens het pluis-niet-pluis-gevoel en medische- en psychosociale signalen. Een verwijskaart is hiervoor niet nodig.

Leef je Passie neemt jouw klachten serieus en begrijpt dat ze een grote invloed hebben op je leven. Gezamenlijk wordt er gekeken wat het beste aangrijpingspunt is om herstel bevorderen.

Klik hier voor meer informatie over mogelijke vergoedingen door de zorgverzekeraar.

Investering
Consult           € 90,00            1,0 uur
Miniconsult   € 45,00            0,5 uur

Vragen of een afspraak maken?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Stel hier je vraag / Maak een afspraak

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Een paar aangesloten zorgverzekeraars

  Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), Caresq, Besure, National Academic, Promovendum, Iptiq

  Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam.
  Albert Einstein