Workshops

Beleven en diepgang doe je offline

In de agenda of op Facebook staan van enkelen de data vermeld.

Ik ben ik en succesvol

Doe je het werk dat het beste bij je past of datgene wat iedereen altijd van je heeft verwacht en toe aan verandering. Voel je je door jezelf geremd om echt de stappen te zetten? Doe dan de scan en laat je begeleiden naar je succesvolle ik.

Meer info

Vind je Passie

Wat is jouw passie. Waar gaat jou hart sneller van kloppen. Gaat het nu over een baan, relatie of hele leven en je weet het echt niet? Ik heb een gedegen methode ontwikkelt waardoor je in korte tijd exact vindt waar je met hart en ziel voor wilt gaan.

Meer info

Tijd voor mezelf

Geen tijd om een week op retaite te gaan, maar wel willen ervaren wat het met je doet als je een dag alleen maar op jezelf aangewezen zou zijn, geen verhalen tegen elkaar. Alleen voor jezelf daar zijn?

Meer info

Opkomen voor mezelf 

Neem leiderschap over jezelf en bewaak je grens. Leer je mening zeggen je zachtheid te verliezen en blijf plezier houden in wat je doet.

Meer info

De overprikkelde ikke

Deze online training gaat over je dagelijks handhaven in deze wereld. Op verzoek ontvang je offline ondersteuning.

Meer info op online trainingen

Creëer je leven

Je droom en doelen uitlijnen en neerzetten in 5 dagen? Dat is mogelijk bij Leef je Passie. Focus op je dromen, je leven, je toekomst op een rustige plek, zonder afleiding onder professionele begeleiding.

Meer info

Numerologie

Het leven lijkt te bestaan uit een bepaalde structuur. Welke dat is kan je via numerologie ontdekken. Numerologie is leuk, eenvoudig en toch wetenschappelijk zonder ingewikkelde formules. Wist je dat getallen van oudsher naast het analytische een mystieke betekenis hebben?

Meer info

Intuïtief leven

Heb je diepere interesses in het spirituele, maar dan wel met twee voeten in de klei? Het onbewuste meer aandacht geven. De geometrische verhoudingen snappen. Wat moleculen hiermee te maken hebben? Wat zijn dimensies? Is dit wat jou aantrekt? Lees dan zeker verder.

Meer info

Hart & Ziel

Alleen zijn maar niet eenzaam. Eenzaam zijn maar niet alleen. Soms is nog iets nodig. Mis je de juiste mensen om je heen om mee te sparren. Leer van elkaar. Voel je verbonden. Laat het eenzaamheidsgevoel geen vat op je krijgen, want je bent nooit echt alleen. Ontmoet gelijkgestemden en krijg de gelegenheid je verhaal te doen richting anderen die echt naar je luisteren en voor je open staan. Spontane vriendschappen kunnen hieruit voortvloeien.

Meer info

De Leef je Passie methode

Langer de tijd in jezelf durven stoppen om daadwerkelijk de stappen te zetten naar het leven dat het beste bij je past? Je mooiste leven gaan leven met minder fysieke klachten, depressieve en ongelukkige gevoelens, prikkelgevoeligheid, afvallen binnen handbereik, uitstelgedrag weg, echt kiezen voor jezelf?

Meer info

Leer, Ervaar & Focus

Basic – Advanced  – Premium level

De langste reis ter wereld is de reis van je hoofd naar je hart. Hoe daar te komen leggen Peter Kupers (Deepsoulconnection) en Ingrid Huskens-Hermens (Leef je Passie) je graag uit.

Meer info

Intuïtief kaartlezen

Kaarten leggen kan je op diverse manieren en voor verschillende onderwerpen. Alleen al om je nieuwsgierigheid te bevredigen is kaartleggen al heerlijk om te doen. Vaker hoor ik mensen zeggen dat door het leggen van kaarten meer op hun intuïtie hebben leren te vertrouwen.

Meer info

Agenda

Ontwikkel

persoonlijk

De Heilige Geometrie
start: 19-20 juli
duur: 2 daagse

Transformatiespel
Datum: 7 juli 2019
Duur: 10:00-16:00 uur

Kaart leren leggen
Module 1: 22 september
Tijd: 1 dag
Duur: 10:00-16:00 uur

Jezelf

intuïtief

Numerologie for fun
15 juni 2019

[numerologie 2.0]
Module 1: 06 november 2019
Module 2: 13 november 2019
Module 3: 20 november 2019
Module 4: 27 november 2019
Tijd: 10:00-16:00 uur

Meer info nodig of liever individuele lessen?

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Bel 06 23 90 70 25

PS:
Genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

 

Aanmelden/meer info

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Kies je Training (verplicht)

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Na verzending zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Hartelijke groet en leef je Passie!, Ingrid Huskens-Hermens