Workshops

Ontwikkel jezelf via een passende training van Leef je Passie.

Is het aanbod voor jou zodanig dat je geen keuze kunt maken welke het beste bij je past? Neem dan contact met mij op en ik adviseer je graag.
In de agenda staan van enkelen de data vermeld.

Leef je Passie methode

OnlineCursussen/Workshops/Masterclasses/Retreats

Ik ben ik

en succesvol in wat ik doe

online of offline

Doe je het werk dat het beste bij je past of datgene wat iedereen altijd van je heeft verwacht en toe aan verandering. Voel je je door jezelf geremd om echt de stappen te zetten? Doe dan de scan en laat je begeleiden naar je succesvolle ik.

Meer info

Zoek, Vind en Omarm je Passie

Hoe zou het zijn als je leven nog mooier zou zijn. Dat je je droom leeft, je leeft zoals je je het je altijd al had voorgesteld. Dat je je mooiste leven leeft, omdat bewust bent van jezelf en  gezocht, gevonden en omarmt hebt wie jij bent en van het leven verwacht.

Meer info

Butterfly Summerclass

3-daagse

Drie dagen aan jezelf werken op energetisch vlak. Meer voelen, zien, begrijpen en ervaren. Durf jij de transformatie aan te gaan? Tijd om uit je cocon te kruipen? Zien wat voor een soort vlinder jij bent? Je leven vanuit je ZELF oppakken?

Meer info

Opkomen voor jezelf 

Vind je het eng om jouw mening te zeggen zonder boos te worden of te verlegen te zijn? Neem leiderschap over jezelf en bewaak je grens. Ben weerbaar zonder je zachtheid te verliezen en blijf plezier houden in wat je doet.

Meer info

De overprikkelde ikke

na de zomervakantie online en offline

Gauw overprikkeld? Gevoeliger reageren dan anderen? Dit lijkt echt een hype, maar is het niet. Verlegen, overgevoelig en HSP zijn labels die snel hierop geplakt worden. Hoe blijf je nu bij jezelf? Dit gaat verder dan je intuïtie, maar over je dagelijks handhaven in deze wereld.

Mail om info, staat nog niet online

Leef je leven voluit

Er is meer; ga genieten van het leven

Je droom en doelen uitlijnen en neerzetten in 6 dagen? Dat is mogelijk bij Leef je Passie. Focus op je dromen, je leven, je toekomst op een rustige plek, zonder afleiding.

Meer info

De kracht van cijfers

Numerologie module 1 & 2 & 3 & 4

Het leven lijkt te bestaan uit een bepaalde structuur. Welke dat is kan je via numerologie ontdekken. Numerologie is leuk, eenvoudig en toch wetenschappelijk zonder ingewikkelde formules. Wist je dat getallen van oudsher een geestelijke en mystieke betekenis hebben?

Meer info

Intuïtieve ontwikkeling

diverse mogelijkheden

Heb je diepere interesses in het spirituele, maar dan wel met twee voeten in de klei? Het onbewuste meer aandacht geven. De geometrische verhoudingen snappen. Wat moleculen hiermee te maken hebben? Wat zijn dimensies? Is dit wat jou aantrekt? Lees dan zeker verder.

Meer info

Innerlijke ruimte van je hart

De innerlijke ruimte van je hart is een bron van informatie waar we zo niet bij stil staan. Zoals bij de masterclass. Leer leven vanuit je Authentieke kracht al aangegeven zijn we het beste met ons zelf verbonden als we zowel ons hoofd-, hart- als buikbrein gebruiken. Mindful leven kan ons hierbij helpen en bewustwording van wat de innerlijke ruimte van ons hart ons allemaal te vertellen heeft. laat 2x per maand verrassen.

Meer info

Biotensor

De biotensor is een prachtig instrument om te leren meten wat er energetisch om je heen gebeurd. Naast de biotensor bestaat ook de wichelroede, pendelen en kinesiologie. In deze modulereeks maak je kennis met al deze methoden en vind je zelf uit welke het beste bij je past. Van daaruit stap je verder de cursus in. 

Meer info

Leer leven vanuit je Authentieke Kracht 

Basic level & Advanced level

De langste reis ter wereld is de reis van je hoofd naar je hart. Hoe daar te komen leggen Peter Kupers (Deepsoulconnection) en Ingrid Huskens-Hermens (Leef je Passie) je graag uit.

Meer info

Kaart leren leggen

Kaarten leggen kan je op diverse manieren en voor verschillende onderwerpen. Alleen al om je nieuwsgierigheid te bevredigen is kaartleggen al heerlijk om te doen. Vaker hoor ik mensen zeggen dat zeggen dat ze het leggen van kaarten maar hocuspocus vinden. In feite helpen de kaarten je mee om meer op je intuitie te leren vertrouwen.

Meer info

Agenda

Ontwikkel

persoonlijk

Opkomen voor jezelf
start: 1 september
Duur: hele dag of 2 uur/keer
Tijd: 6 ochtenden of 3 dagen

De Heilige Geometrie
start: 30-31 juli en
1 augustus 2018
duur: 3 daagse

Butterfly Summerclass 
Datum: 10, 11, 12 augustus
Duur: 3 daagse

Transformatiespel
Datum: 28 juli
Duur: 09:00-17:00 uur

Kaart leren leggen
Module 1: 22 augustus
Tijd: 1 dag
Duur: 09:00-17:00 uur

 

Jezelf

intuïtief

Leven vanuit je authentieke kracht
Datum basic: 9 september 2018
Tijd: 10:00-18:30 uur
Duur: 1 dag

Leven vanuit je authentieke kracht
Datum advanced: 27 mei 2018
Tijd: 10:00-18:30 uur
Duur: 1 dag

Numerologie module 1
Datum: 5 juni 2018
Tijd: 09:00-17:00 uur

Numerologie module 2
Datum: juli 2018
Tijd: 09:00-17:00 uur

Biotensor
Datum: 7 juli 2018
Tijd: 10:00-16:00 uur
1 dag en online

Meer info nodig of liever individuele lessen?
Bel 06 23 90 70 25

PS:
Genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW en indien een factuur gewenst vooral voor bedrijven, exclusief BTW.

 

Aanmelden/meer info

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Kies je Training (verplicht)

Eventuele vragen/opmerkingen

Na verzending zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Hartelijke groet en leef je Passie, Ingrid Huskens-Hermens