Workshops

Ontwikkel jezelf via een passende dag, workshop, masterclass of retreat van Leef je Passie.

In de agenda of op Facebook staan van enkelen de data vermeld.

Leef je Passie methode

Online/Workshops/Masterclasses/Retreats

Ik ben ik en succesvol

Doe je het werk dat het beste bij je past of datgene wat iedereen altijd van je heeft verwacht en toe aan verandering. Voel je je door jezelf geremd om echt de stappen te zetten? Doe dan de scan en laat je begeleiden naar je succesvolle ik.

Meer info

Zoek, Vind en Omarm je Passie

Hoe zou het zijn als je leven nog mooier zou zijn. Dat je je droom leeft, je leeft zoals je je het je altijd al had voorgesteld. Dat je je mooiste leven leeft, omdat bewust bent van jezelf en  gezocht, gevonden en omarmt hebt wie jij bent en van het leven verwacht.

Meer info

Stilte dag

Eén dag in je leven ervaren hoe het is om gewoon stil te zijn. Niet te spreken en alle handelingen met bijzondere aandacht uit te voeren.  Meer voelen, zien, begrijpen en ervaren. Dit ervaren kan als een innerlijke transformatie beleefd worden.

Meer info

Opkomen voor mezelf 

Vind je het eng om jouw mening te zeggen zonder boos te worden of te verlegen te zijn? Neem leiderschap over jezelf en bewaak je grens. Ben weerbaar zonder je zachtheid te verliezen en blijf plezier houden in wat je doet.

Meer info

De overprikkelde ikke

Gauw overprikkeld? Gevoeliger reageren dan anderen? Dit lijkt echt een hype, maar is het niet. Verlegen, introvert, overgevoelig en HSP zijn labels die snel hierop geplakt worden. Overprikkeld raken kan door emotie, maar ook door een lichamelijke klacht verergeren. Hoe ga je dan om met alle prikkels en blijf je nu bij jezelf? Dit gaat over je dagelijks handhaven in deze wereld. Hiervoor heeft Leef je Passie een Online Training gemaakt.

Meer info op online trainingen

Leef je leven voluit

Er is meer; ga genieten van het leven

Je droom en doelen uitlijnen en neerzetten in 6 dagen? Dat is mogelijk bij Leef je Passie. Focus op je dromen, je leven, je toekomst op een rustige plek, zonder afleiding.

Meer info

Numerologie

Het leven lijkt te bestaan uit een bepaalde structuur. Welke dat is kan je via numerologie ontdekken. Numerologie is leuk, eenvoudig en toch wetenschappelijk zonder ingewikkelde formules. Wist je dat getallen van oudsher naast het analytische een mystieke betekenis hebben?

Meer info

Intuïtieve ontwikkeling

diverse mogelijkheden

Heb je diepere interesses in het spirituele, maar dan wel met twee voeten in de klei? Het onbewuste meer aandacht geven. De geometrische verhoudingen snappen. Wat moleculen hiermee te maken hebben? Wat zijn dimensies? Is dit wat jou aantrekt? Lees dan zeker verder.

Meer info

Hart & Ziel

De innerlijke ruimte van je hart is een plek dicht bij jezelf, in je eigen hart, maar voor het hoofd een plek zo ver weg. Toch maak je er dagelijks gebruik van. Hoe zou het zijn als je de kans zou krijgen om op jouw tempo, op tijdstippen die bij jou passen begeleiding zou ontvangen om dieper verbonden te zijn met jezelf?

Meer info

Heilige geometrie

Wil je dieper snappen wat er allemaal nog meer mogelijk is in en om je heen en wat je eigenlijk allemaal uitstraalt? Inzicht krijgen in jezelf en de ander? Er eens bij stil staan hoe vernuftig we eigenlijk in elkaar zitten? Herken je eigen bewustzijnsvelden, zodat je je zowel fysiek, mentaal als emotioneel beter in balans voelt.

Meer info

Leer, Ervaar & Focus vanuit je Authentieke Kracht

Basic – Advanced  – Premium level

De langste reis ter wereld is de reis van je hoofd naar je hart. Hoe daar te komen leggen Peter Kupers (Deepsoulconnection) en Ingrid Huskens-Hermens (Leef je Passie) je graag uit.

Meer info

Kaart leren leggen

Kaarten leggen kan je op diverse manieren en voor verschillende onderwerpen. Alleen al om je nieuwsgierigheid te bevredigen is kaartleggen al heerlijk om te doen. Vaker hoor ik mensen zeggen dat door het leggen van kaarten meer op hun intuïtie hebben leren te vertrouwen.

Meer info

Agenda

Ontwikkel

persoonlijk

De Heilige Geometrie
start: 18 en 19 april
duur: 2 daagse

Transformatiespel
Datum:
Duur: 10:00-16:00 uur

Kaart leren leggen
Module 1: 22 september
Tijd: 1 dag
Duur: 10:00-16:00 uur

Jezelf

intuïtief

Numerologie for fun
7 februari 2019

[numerologie 2.0]
Module 1: 06 november 2019
Module 2: 13 november 2019
Module 3: 20 november 2019
Module 4: 27 november 2019
Tijd: 10:00-16:00 uur

De workshops in 2019 volgens z.s.m.

Meer info nodig of liever individuele lessen?
Bel 06 23 90 70 25

PS:
Genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

 

Aanmelden/meer info

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Kies je Training (verplicht)

Eventuele vragen/opmerkingen

Na verzending zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Hartelijke groet en leef je Passie!, Ingrid Huskens-Hermens