Online Trainingen

Lekker op je gemak thuis trainingen volgen, aan jezelf werken of gewoon meer over bepaalde onderwerpen leren.

Online Training

De Overprikkelde Ikke

Gauw overprikkeld? De hele dag door ontvangen we prikkels. Van onszelf, de omgeving en anderen. Normaal gesproken kan je goed met prikkels omgaan, maar als je ietwat vermoeid bent, er te veel verplichtingen, uitdagingen en onverwachte gebeurtenissen bijkomen, dan is het lastig om niet overprikkeld te raken. Het lijkt wel alsof je gevoeliger reageert op alles en sneller overweldigd raakt door je omgeving. Zonder enige aanwijsbare reden kan je het even niet allemaal meer ‘handelen’ en is een pas op de plaats nodig. Hoe blijf je dit voor, wat kan je er allemaal tegen doen.

Bekijk Training

Online Training

Emotionele Vrijheid

Stel je voor dat je elke dag de kans hebt om zelf je stress te verminderen, trauma’s te elimineren, beperkende overtuigingen te overwinnen en je leven dramatisch te verbeteren! Een onlinetraining om je dromen waar te maken en je saboteurs de deur te wijzen. Deze zelfhulptechniek helpt hierbij en brengt je terug naar waar het werkelijk om draait. Gezond, gelukkig en voluit leven.

Bekijk Training

Extra begeleiding
1-op-1 Videochat

Heb je bij de online training behoefte aan persoonlijke begeleiding? Hulp bij het huiswerk? Word je door een oefening zodanig ‘wakkergeschud’ dat je persoonlijk dieper op dat onderwerp in wilt gaan? Voor die momenten is de 1-op-1 begeleiding ontwikkeld.

Lees meer

Extra trainingen

Er zijn op dit moment geen extra trainingen.

Hou deze website of de facebookpagina in de gaten wanneer er weer nieuwe trainingen ingepland worden.

Aanmelden/meer info

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Stel hier je vraag / Maak een afspraak

Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Interesse in meer persoonlijke / privé trainingen?

Bel 0031 (0)6 23 90 70 25
of stel je vraag in het formulier op deze pagina.

Trainingen

In groepsverband kun je jezelf ontwikkelen met de volgende onderwerpen.

Innerlijke Stilte

Haalt de waan van de dag je iedere keer weer in? Innerlijk weet je exact wat te doen, maar echt een dag stil zijn en naar binnen keren, eindelijk de rust in jezelf vinden die je al lang niet meer gevoeld hebt. In deze training ga je dit optimaal ervaren!

Bekijk Training

Opkomen voor jezelf!

Vind je het eng om jouw mening te zeggen zonder boos te worden of te verlegen te zijn? Neem leiderschap over jezelf en bewaak je grens. Ben weerbaar zonder je zachtheid te verliezen en blijf plezier houden in wat je doet.

Bekijk Training

Numerologie (expert)

Het leven lijkt te bestaan uit een bepaalde structuur. Welke dat is kan je via numerologie ontdekken. Numerologie is leuk, eenvoudig en toch wetenschappelijk zonder ingewikkelde formules. Wist je dat getallen van oudsher een geestelijke en mystieke betekenis hebben?

Bekijk Training