Uitleg iTOVi-scan

De iTOVi-scanner combineert weerstandsmeting (bio-impendantie) in het lichaam middels een druksensor, lichaamstemperatuur en bluetooth®-technologieën om gepersonaliseerde wellnessevaluaties te genereren. Bio-impedantie is een technologie die gewoonlijk wordt gebruikt om de lichaamssamenstelling te meten door weerstand tegen elektrische frequenties.Alle delen in je lichaam hebben een unieke energiesignatuur die trilt op bepaalde frequenties. Een frequentie is het aantal keren dat een golf zichzelf herhaalt binnen een seconde en wordt een oscillatie genoemd. iTOVi heeft elke unieke frequentie gemeten en geregistreerd. Via de elektroden op de iTOVi-scanner worden deze frequenties de huid ingestuurd, waardoor een meetbare respons van het lichaam wordt opgewekt.

Tijdens een iTOVi-scan geeft het apparaat kleine elektrische stromen door de huid om de weerstand van het lichaam tegen frequenties te meten, die elk de natuurlijke energiesignatuur van verschillende supplementen en oliën zijn. Het doorgeven van elektrische frequenties induceert een meetbare respons van het lichaam die vervolgens wordt vastgelegd en weergegeven in het iTOVi-rapport.

Bio-impedantie vertrouwt op het autonome zenuwstelsel van het lichaam om reacties op te wekken. Het autonome zenuwstelsel is het centrale commandocentrum van het lichaam, verbonden met elk ander deel van het lichaam en kan worden gebruikt om reactionaire resultaten te geven. Er zijn veel manieren om resultaten te meten (bijv. bloeddruk, doorbloeding, huid- of lichaamstemperatuur, ademhalingspatronen, oogdilatatie, zweetklieren, huidvochtigheid, enz.) Een specifieke manier om de reactie te meten is dat het weefsel meer of minder bestand is tegen elektrische stroom. Veranderingen in temperatuur kunnen ons ook helpen begrijpen hoe het lichaam reageert. Tijdens een iTOVi-scan worden honderden frequenties een voor een naar het lichaam gestuurd. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Terwijl het lichaam reageert op de elektrische stroom, meet iTOVi deze reacties.

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent, is uiterst nauwkeurig. Het gebruikt een complex algoritme om de gegevens van de reacties te ordenen. Een algoritme is eenvoudig een verzameling wiskundige vergelijkingen. Dit proces wordt vaak het vertaalproces genoemd. Het iTOVi-algoritme vertaalt wat jouw lichaam met je communiceert. Tijdens het uitvoeren van één scan, voert de iTOVi-scanner het algoritme meerdere keren uit om het ware antwoord van het lichaam te vinden.

De iTOVi-scanner is zeer nauwkeurig bij het meten en weergeven van reacties van jouw lichaam. iTOVi’s algoritme volgt de frequentiepatronen die het ziet en neemt een algehele welbevinden momentopname op het moment van de scan.

Ik nodig je vaker uit om eerst je handen te wassen voor gebruik. Dit zal niet alleen de handen reinigen, maar ook verwarmen. Dit bevordert de bloedsomloop en vermindert huidcontactfouten.

Terwijl de iTOVi-scan wordt uitgevoerd, reageert je lichaam op frequenties en slaat de scanner deze wijzigingen op, waarbij supplementen en essentiële oliën worden geïdentificeerd die overeenkomen. Naarmate de scan eindigt, worden deze frequenties vastgelegd, geanalyseerd en gecompileerd tot een gepersonaliseerd iTOVi-rapport. Op basis van de informatie verzameld tijdens elke sessie, zal de iTOVi-app de oliën of supplementen aanbevelen waarop je lichaam de sterkste reactionaire reactie had. Deze aanbevelingen worden in uw rapport gepresenteerd, waarbij elk product wordt besteld op basis van de kracht van zijn reactie. Het gebruik van de aanbevolen olie of supplement zal de frequenties van je lichaam in zijn optimale staat terugbrengen.

Ben je op zoek naar supplementaanbevelingen, dan zouden we eens per 2-4 weken moeten scannen. Dit geeft je de mogelijkheid om de maximale voordelen te ervaren van de producten die door de scanner worden aanbevolen. Nadat je de supplementen voor de aanbevolen periode van 2-4 weken hebt genomen, kan een vervolgscan worden uitgevoerd voor een bijgewerkt productaanbevelingsrapport.

Reden waarom we reageren op een product kan onder verschillende categorien vallen.

Producten die onder de Emotionele categorie vallen, kunnen van invloed zijn op het welzijn, de houding en de gemoedstoestand. Het kan ook zomaar zijn, dat je geen emoties merkt bij jezelf, maar kleine onverklaarbare fysieke klachten hebt. Deze kunnen opgelost worden door het product of door behandelingen ter plaatse.

Producten die onder de categorie Milieu vallen, kunnen de reactie op onze directe omgeving beïnvloeden.

Producten die onder de categorie Fysiek vallen, kunnen onze fysieke gezondheid en welzijn beïnvloeden.

Als je binnen een korte tijd een herhalingsscan uitvoert, houdt de technologie rekening met jouw eerdere scans en aanbevelingen. Dit is erg belangrijk. Naarmate de scanner meer informatie verzamelt over de reacties van uw lichaam, worden de resultaten intuïtiever. In de loop van de tijd beïnvloedt informatie uit het verleden de scan steeds minder, waardoor de aanbevelingen kunnen worden beïnvloed door uw huidige behoeften.

Of maak meteen een afspraak.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Naast de iTOVi werk ik ook met de Raymedy, de NES, GPS vragenlijst en EMB test. Wil hier meer van weten dan kijk even op deze pagina’s.