Uitleg NES-technologie

Je bent zo sterk als je zwakste schakel

De zwakste schakel is in je lichaamsveld vast te stellen
De experimenten en recente wetenschappelijke publicaties (New Scientist 12 januari 2011) van de Franse viroloog en Nobelprijs winnaar Luc Montagnier, hebben het onomstotelijke bewijs geleverd van de theorie waarop NES scan technologie werkt.

NES Health is gebaseerd op het principe dat energie en informatie onze biologie besturen. Vanuit steeds meer wetenschappelijke invalshoeken wordt er vastgesteld dat er een regulerend energie- en informatieveld binnen het fysieke lichaam bestaat dat voorbij celniveau opereert. Bij NES Health noemen we dit het menselijk lichaamsveld.

Gedurende bijna dertig jaar heeft de Australiër Peter Fraser de structuur en functies van dit veld onderzocht. In zijn onderzoek ontrafelde Fraser een systeem van dynamisch gestructureerde energie- en informatievelden die het fysieke lichaam informeren en de fysiologie reguleren. Fraser vond correlaties tussen duizenden lichaamsveld functies en het fysieke lichaam. Daarmee bereikte hij voor het eerst een integratie tussen de eeuwenoude Chinese geneeskunde en de hedendaagse biologie, anatomie en fysiologie. Uit deze theoretische benadering is NES ProVision voortgekomen.

Ervaringen van patiënten
Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben opmerkelijke positieve veranderingen ervaren dankzij NES therapie, waaronder:

  • Verbeterde gezondheid
  • Diepere, rustgevende slaap
  • Meer energie
  • Verbeterde spijsvertering
  • Verbeterde conditie van de huid
  • Verbeterde bloedsuikerspiegel
  • Grotere mentale helderheid
  • Grotere emotionele stabiliteit
  • Beter bestand zijn tegen stress
  • Vermindering van pijn en ongemakken.

Een NES Total Health WellNES scan is te vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting. NES toont de zwakste schakels in je lichaamsveld en door de zwakke schakel te versterken, wordt de gehele ketting sterker.
Door het versterken van het lichaaamsveld wordt het genezingsvermogen geoptimaliseerd en is het lichaam beter in staat zichzelf te genezen. De NES methode is niet gebaseerd op symptoombestrijding. Het is een holistische methode, gericht op het harmoniseren van het lichaamsveld met als gevolg bevordering van de gezondheid.

NES scan – de behandeling
Vanuit steeds meer wetenschappelijke invalshoeken is vastgesteld dat er een regulerend energie- en informatieveld binnen het fysieke lichaam bestaat dat voorbij celniveau opereert. De NES toont de zwakste schakels in je lichaamsveld en door de zwakke schakel te versterken, wordt de gehele ketting sterker en het genezingsvermogen geoptimaliseerd, waardoor het lichaam beter in staat zichzelf te genezen. Tijdens een NES behandeling plaats je jouw hand op een soort van muis. Het scannen van je lichaamsveld duurt enkele seconden en de resultaten verschijnen direct op het scherm. Vervolgens wordt de behandeling bepaald, waarmee de verstoringen worden opgelost en je lichaam weer in balans wordt gebracht. Na ongeveer 3-4 weken wordt een volgende scan gemaakt en de vorderingen besproken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend.

Hier meer over de complete NES Total Health WellNES.

Liever meteen een consult?

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.