URIM code

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een zelfhelend vermogen. De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent. Je kunt in de Urim-Code stoel helpt gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en je zelfhelend vermogen te versterken. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Terug naar jouw eigen blauwdruk.

In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen .Behandel de Urim-Code met zuivere intenties, met onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en genegenheid. Het is geen ding maar een pulserend Wezen van Levend Licht. Voed het Lichtwezen met jouw intenties… en dromen worden waar.

De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

 

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

 

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam.
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
 • Trilling frequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

 

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten ontvangen.
 • Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk.

Werken met gedachtevormen, schep je eigen werkelijkheid
Als je op Urim-Code zit, kun je heel gemakkelijk een gedachte programmeren of een idee visualiseren. Het werkt door tot op celniveau en maakt contact met jouw intelligente bewustzijn. Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven en een volledig gezond lichaam visualiseren. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de ‘nieuwe’ genen die worden geactiveerd. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers. 

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij de Urim-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz. Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelf genezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. De Urim-Code gaat een “samenwerking” aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

Genezing kan nooit gegarandeerd worden, maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen en steeds meer therapeuten maar ook mensen thuis ervaren de werking van de Urim-Code met veel succes en enthousiasme. Therapeuten geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze minder consulten nodig hebben met meer resultaat. Ook in groepen werkt de stoel door op het collectieve bewustzijn en zorgt voor een hele fijne energie in de ruimte.

Er is ook nog een andere stoel. Lees hier meer over. De UR-code stoel wordt ook ingezet bij DSM en Océ om je een beeld te geven van het effect dat het heeft op de mens.

Als eerste wordt de URIM code stoel ingezet en daarna de BRON code stoel.

Meer info is terug te vinden in een artikel in De Limburger op 10 september 2022.

Wat kun je ervaren?
Weet dat de Urim-Code je laat voelen dat er blokkades kunnen zijn. Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter tijdelijk. Reacties die kunnen plaatsvinden zijn bijvoorbeeld; lichte hoofdpijn; misselijkheid; sensaties in het lichaam (warmte of koude gevoelens); tintelingen, tijdelijke moeheid door schoonmaak; hartkloppingen; oude pijnklachten die even oplichten, je emotioneel voelen, trekkingen in je lichaam, sensaties in je hoofd, enzovoort. Ze kunnen nooit kwaad, het is enkel de activering van je eigen zelfhelend vermogen of harmonisatie op celniveau dat je voelt. Ook kunnen oude klachten of pijnplekken weer even voelbaar zijn. Het hele systeem wordt opgeschoond. Je kunt ook tijdelijk weinig tot niets voelen. De Urim-Code is er voor iedereen, jong en oud. Ook kinderen mogen de Ur-Code gebruiken.

Meer info of willen ervaren?

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.