Vergoedingen

Bij Leef je Passie kun je er zeker van zijn dat naast mensgerichte zorg ook kwaliteit hoog in haar vaandel staat.

Investering / tarief voor therapie en coaching
bij Leef je Passie
Consult             € 80,00        1,0 uur
Miniconsult      € 40,00       0,5 uur

Vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen onder het kopje ‘alternatieve zorg’ of geneeswijzen. Je zorgverzekeraar helpt je graag verder bij vragen over je polis.

Leef je passie staat op de ‘vergelijk en kies’ wijzer van VGZ en wordt door zorgverzekeraars vergoed, mits verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

CZP keurmerk
Leef je Passie voldoet aan de gestelde criteria van dit keurmerk welke hoger zijn dan bij een beroepsvereniging om jou als cliënt meer zekerheid te geven dat je behandelingen ontvangt bij een serieuze en professioneel hoogwaardige praktijk.

Vergoeding via beroepsvereniging VIV
De VIV draagt als integraal speler complementair aan de reguliere zorg bij aan vitaliteit, gezondheid en kwaliteit van leven in onze maatschappij. Leef je Passie is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde.

Vergoeding via beroepsvereniging VBAG
Leef je Passie lid van de VBAG en staat ingeschreven bij RBCZ en TCZ herkenbaar aan een VBAG-licentienummer en de beroepstitel ‘Natuurgeneeskundige’. Hieronder vallen de werkvormen: Natuurgeneeswijzen, Antroposofie, Homeopathie, Lichaamsgerichte therapie, Oosterse geneeskunde, Psycho-sociale therapie en Beweegzorg. Door inschrijving bij RBCZ wordt Leef je Passie erkend en vergoed door zorgverzekeraar VGZ.

CPION erkenning
Leef je Passie voldoet aan de opleidingseisen van de zorgverzekeraar waar uiterlijk 1-1-2017 iedere zorgverlener aan moet voldoen met betrekking tot alternatieve zorg om de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor u als verzekerde te verbeteren en te waarborgen en is in bezit van de CPION erkenning voor Alternatieve zorg.

Een behandeling bij Leef je Passie wordt door iedere zorgverzekeraar vergoed, indien je verzekerd bent voor alternatieve zorg.

Naast bij bovenvermelde zorgverzekeraars worden behandelingen bij Leef je Passie o.a. vergoed als je lid bent van een zorgverzekeraar aangesloten bij de coöperatie-VGZ.

Andere mogelijkheden voor vergoeding
• Arbeidsgerelateerde coaching.
• Kosten opvoeren als ziektekosten.

Niet alle logo’s staan vermeld van zorgverzekeraars die een behandeling bij Leef je Passie vergoeden. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan de afgesloten aanvullende polis.