Vergoedingen

Bij Leef je Passie kun je er zeker zijn en van kwaliteit en mensgerichte zorg.

Investering / tarief voor therapie bij Leef je Passie

€   90,00      eerste consult        1:00-1:30 uur
€   90,00      vervolg consult     1:00 uur
€   50,00      mini consult           0:30 uur
€ 180,00      lang consult           2:00 uur

————————————————–
GRATIS        eerste telefoongesprek met Ingrid  0:20 minuten

Hoe gaat de betaling in zijn werk

  • Je betaalt bij mij het volledige bedrag per pin.
  • Per mail ontvang je de factuur.
  • Je dient zelf de factuur in bij je zorgverzekeraar en je ontvangt het door jouw verzekerde bedrag terug op je rekening. Vergoedingen staan onder de aanvullende verzekeringen onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Kijk goed na of behandeling door een arts of therapeut wordt toegekend. Ik ben GEEN arts. Je zorgverzekeraar helpt je graag verder bij vragen over je polis.

Vergoeding door CAT vergoedingen / kwaliteitstherapeuten
Leef je Passie is lid van het CAT level 5 en is kwaliteitstherapeut.
De volgende prestatiecodes worden vergoed; 224513 behandeling lichaamsgerichte therapie en 24012 behandeling energetische therapie.

Klachtenregeling
Ik val als CAT-complementair kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CPION erkenning
Leef je Passie voldoet aan de opleidingseisen van de zorgverzekeraar om de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor jouw als verzekerde te verbeteren en te waarborgen en is in bezit van de CPION erkenning voor Alternatieve zorg.

RBCZ
Door inschrijving bij RBCZ wordt Leef je Passie erkend en vergoed door zorgverzekeraars die alternatieve zorg door therapeuten aanbieden in de aanvullende verzekering en je daar ook voor verzekerd bent.

Leef Je Passie staat op de ‘vergelijk en kies’ wijzer van VGZ en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits verzekerd voor alternatieve geneeswijzen en de behandeling mag worden uitgevoerd door een therapeut. Coaching valt niet onder deze vergoeding. 

Niet alle logo’s van zorgverzekeraars, die een behandeling bij Leef Je Passie vergoeden staan hier vermeld. Welke vergoeding je ontvangt ligt aan de polis die je hebt afgesloten met de zorgverzekeraar voor alternatieve zorg. Vergoedingen staan onder de aanvullende verzekeringen onder het kopje alternatieve geneeswijzen. Kijk goed na of behandeling door een arts of therapeut wordt toegekend. Ik ben GEEN arts. Je zorgverzekeraar helpt je graag verder bij vragen over je polis.

Vergoedingsmogelijkheden coaching en workshops.

  • Successcan en andere arbeidsgerelateerde coaching en workshops worden gedeeltelijk of geheel betaald door werkgever.
  • Studiekosten inzake persoonlijke ontwikkeling.
  • Persoonlijke ontwikkeling voor groei in eigen bedrijf.