Waterstof

 

Bij Leef je Passie kan je gebruik maken van moleculaire waterstof via inhalatie, drinkwater of directe toepassing. De waterstof bindt snel met vrije radicalen, verwijdert oxidatiestress en zorgt voor snelle verlichting van pijn, ontstekingen, lage energie en vermoeidheid.

Zie onderstaand schema voor de mogelijkheden op gebied van inhalatie waterstof.

Volgens ervaringsberichten en studies van vele wetenschappers en artsen is waterstofinhalatie nuttig bij onder meer:

  • Diabetes
  • chronische aandoeningen
  • cardiovasculaire aandoeningen
  • huidziekten en anti-aging
  • haaruitval
  • migraine en pijn

Waterstof is 175x effectiever dan vitamine C en 860x bij Q10, omdat de waterstofmoleculen zo klein zijn en de cellen beter en sneller bereiken. Het helpt het lichaam virussen, bacteriën, schimmels, gisten te vernietigen en het lichaam van zware metalen en chemicaliën te ontgiften. Waterstof onderdrukt vooral de meest destructieve van alle vrije radicalen, de hydroxylradicaal. In tegenstelling tot andere zeer effectieve antioxidanten laat waterstof geen geoxideerde stoffen achter die uitgescheiden moeten worden. Het wordt eenvoudigweg gecombineerd met zuurstof en zo ontstaat water dat het lichaam makkelijk verlaat. Bovendien neutraliseert waterstof het peroxynitrietanion (ONOO) en voorkomt het de vorming van stikstofradicalen (NO), die gevaarlijk zijn voor de celstructuren en belangrijke enzymen. Er ontstaat een verhoogd zuurstofgebruik. moleculaire waterstof is veelbelovend bij de behandeling van de belangrijkste niet-infectieziekten. Niet omdat het een krachtige antioxidant is, maar juist omdat het een zeer zwakke antioxidant is die alleen de slechteriken aanvalt. Zo is waterstof effectief en veilig. Het is bovendien een zwakke pro-oxidant die, net als sporttraining, de hoeveelheid vrije radicalen licht verhoogt, een brandstofbron in de mitochondriën (cel) genoemd ATP. ATP is een brandstofbron in de cel. Het stimuleert de output van energie, zodat er meer ATP-equivalenten of andere vormen van energie beschikbaar zijn die gebruikt kunnen worden. Je voelt je helderder en meer wakker in je hoofd.

Vitamin B12 and Nitrosative Stress

Veel chronische ziektes ontstaan door chronische of laaggradige ontstekingen al dan niet veroorzaakt door een tekort cq. defect in het verwerken van stikstof. Stikstof kunnen we o.a. bepalen in het bloedbeeld (ureumwaarde) de NO/ONOO cirkel.

Meer info of willen ervaren?

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.