Biotensor

Een absolute aanrader als je zelf
je voedingsmiddelen en gezondheid
wilt testen

Duur training

zie de agenda

Investering

zie de agenda

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Neem pen en papier mee en je biotensor.

Heb je er geen dan graag even een mail of app bericht.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

[mc4wp_form id=”5684″]

Biotensor & voeding
Een jaar is het alweer geleden. Jasper had vaker buikklachten en wist niet waardoor. Hij wilde op een natuurlijke wijze van zijn klachten af en deed mee aan de biotensor workshop. Door steeds meer op zijn intuïtie te durven vertrouwen is hij er, met gebruik van de biotensor, achter gekomen waar hij allergisch voor was en kon zichzelf van zijn buikklachten afhelpen.

Resoneren op de trilling van …
Stel je voor. Je loopt op straat en iemand loopt langs in snelle tred en je voelt de stress die van haar af spat. Iets verder op huppelt een meisje en je wordt al vrolijk als je naar haar kijkt. Hoe komt het toch dat we kunnen resoneren met wat we zien en voelen? Dat komt, omdat alles bestaat uit trillingen. Dat geldt voor je lichaam, maar ook voor onze voeding. Een kop koffie heeft een bepaalde trilling welke duidelijk verschillend is van bijvoorbeeld een kop thee of een broodje. En zo heeft suiker ook weer een andere trilling dan zout.

Voor de mens is de wijze waarop je resoneert op de energie van alles in en om je heen belangrijk. Dank hierbij aan o.a. wat er gezegd wordt door anderen, op tv, wat je leest, hoe fel het licht op je schijnt, hoe je je plots van binnen voelt, de radiofrequentie, de bewegingen die jij of anderen maken, de geopatische belasting, chemicaliën, voeding en dranken of het (te) warm of kous is. In jouw lichaam hebben je organen eveneens allemaal een andere frequentie. Wanneer het lichaam uit balans, kan het zijn dat je depressief wordt of hoofdpijn krijgt. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes.

Hierdoor is het van belang dat je weet of de voeding die je tot je neemt ook goed is voor je lichaam. Via de biotensor kan je dit ter plekke meten. Hierdoor versterk je jouw vertrouwen in je eigen intuïtie.

Biotensor
Een biotensor, pendel of wichelroede kan elke trilling opvangen, de onderlinge verschillen waarnemen en zichtbaar maken. Dit kan mits je neutraal kunt ontvangen en goed op jezelf bent afgestemd en je intuïtie een kans wilt geven.

Het neutraal kunnen ontvangen en goed op jezelf afstemmen is een belangrijk onderwerp tijdens de workshop, alsook het zuiver testen van welke voedingsstoffen wel of niet goed zijn voor jou of degene die je test.

Wat leer je op de cursus?
–  Leren vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie
–  Praktische oefeningen om vertrouwt te raken met je biotensor
–  Theoretische onderbouwing over trilling en de werking van een biotensor
–  Inzichten over energie en trilling in en om je heen en het verschil meten
–  Energetisch veld om een lichaam testen en corrigeren
–  Duidelijk leren ‘luisteren’ naar de antwoorden
–  Het testen van de vitaliteit van het lichaam
–  Oefening om blind te kunnen vertrouwen op de uitkomst van de biotensor
–  Testen en corrigeren van voedingsstoffen, water en mineralen
–  Allergie uittesten
–  Voeding testen of het geschikt is voor eigen consumptie
–  Testen van mineralen, vitaminen en andere orthomoleculaire supplementen.

Het werken met de biotensor gaat razendsnel en is zeker in 1 dag te leren. Door veel te oefenen wordt de biotensor één met jezelf en kan je met gerust hart thuis hiermee aan de slag. Ik laat je ook niet ‘bengelen’. Heb je na de workshop nog vragen, dan kan je me deze altijd per app stellen.

Meenemen
Gebruik eigen biotensor. Heb je er nog geen, neem dan – indien nodig – contact met me op voor advies en adressen.

Huishoudelijk
Dagworkshop:
– Ontvangst is om 09:30 uur en start 10:00 uur.
– We eindigen om 16:00 uur.

De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn.
Johan Cruijf

Maak een afspraak