De overprikkelde ikke

Leer te leven met alle prikkels om je heen

Datum/tijd

Alle dagen worden samen besproken.
je kan je alleen via WhatsApp hiervoor opgeven:
0623907025

Duur training

3 maanden (op jou afgestemd, dus kan langer of korter zijn)

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
NL-6416 CB Heerlen

Voor overprikkelden is het belangrijk om zelf te kijken welke tijdstippen en dagen mogelijk zijn om ook daadwerkelijk nog iets op te kunnen nemen. Daarom kan het online, maar ook offline. Geef svp aan mij aan hoe en wanneer het bij jou het beste uitkomt.

In 3 maanden tijd kijken we op maat naar jouw lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, dagelijks functioneren en sociale aspecten. Ik bied je een innerlijke verschuiving in jezelf, waardoor je leven aangenamer wordt.

Huishoudelijke mededelingen
De mededeling is dat alles op maat met jou wordt afgestemd. Als naar mij toe komen te zwaar is, dan kijken we naar andere mogelijkheden. Is online alleen maar voor even mogelijk is, dan versnipperen we de oefenstof in voor jou verwerkbare stukjes. Jij bent overprikkeld en wilt geholpen worden. Ik kijk samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Je ook in consulten aan de slag gaan met je prikkelgevoeligheid. Wil je hier meer over weten vraag dan een gratis telefoongesprek aan.

meld je aan

Kan je niet wachten en wil je meteen aan de slag? 

meld je aan voor de online training

Passie vind je niet door het klein aan te pakken, of genoegen te nemen met een leven dat minder is dan het leven dat je zou kunnen leiden.
Nelson Mandela