Emotionele vrijheid

Leer vrijer te leven zonder emotionele balast

Meld je aan

woensdag 25 September

Datum workshop

woensdag 25 september 2024

Duur training

10:00-16:00 uur

Bedrag

€270,00

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

Welkom bij de workshop over Emotionele Vrijheid!

In deze workshop zullen we samen op een reis gaan om positieve veranderingen in je leven te ervaren en om te leren hoe je de baas kunt blijven over je emoties.

We verkennen hoe je jezelf voelt en wat emoties met je doen. Ik help je om beter om te gaan met je gevoelens en emoties, wat kan helpen om mogelijk minder te piekeren, beter slapen, minder hoofdpijn en het loslaten van spanningen.

Emotionele Vrijheid is meer dan alleen een methode; het is een reis naar een leven waarin je je gedachten, emoties en gevoelens beter begrijpt en kunt beheersen. Vaak zitten onze gedachten, emoties en ervaringen vast in ons systeem, wat zich kan uiten in beperkende overtuigingen en lichamelijke symptomen. Na deze training zul je merken dat je blikveld verruimd is en dat je meer controle hebt over je emoties en reacties.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze workshop om samen te werken aan een leven van Emotionele Vrijheid. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op deze reis naar positieve veranderingen en innerlijke rust.

Hartelijke groet,
Ingrid

Kan je niet wachten en wil je meteen aan de slag?
In de online training leer je de acupunctuurpunten gedegen behandelen bij 14 verschillende emoties.

meld je aan voor de online training

Vrijheid bestaat in het erkennen van grenzen
Krishnamurti