Energie vanuit mezelf

Kennis maken met je intuïtieve en onbewuste zelf

Datum

3 februari 2020

Tijd

1 dag in de maand zoomcall. De rest is life in de facebook groep met online trainingen.

Investering

€ 22,00 per maand

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Neem een open mind mee en leer mensen kennen die net zoals jij in het leven staan

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

Intuïtief leven
Wat wil ik nu écht? Waar leef ik voor? Waar geloof ik in? Hoe volg ik mijn hart en leef ik met hart en ziel? Hoe blijf ik bij mezelf en word ik niet ingehaald door de waan van de dag en volg daarin mijn eigen intuïtie?

Opgeslokt door de dagelijkse dingen en je meer richten op de ander zorgt ervoor dat je bovenstaande vragen in de ijskast zet. Doe maar gewoon hoe het hoort en wat van je gevraagd wordt, dan doe je al gek genoeg. Leer voelbaar in je lijf bij jezelf te blijven en je eigen intuïtie volgen.

Je wilt weten waarom we hier zijn, waarom we dit alles mee moeten maken op deze aarde en vragen ons af wat er nog meer is. Ergens is er iets waar je naar op zoek bent. Je herkent ‘t aan dat ongrijpbare gevoel in je leven. Mag ik wel geloven in wat ikzelf denk, zie, weet, hoor en voel? Niet iedereen begrijpt je hierin. Dat geeft vaker een eenzaam of leeg gevoel.

Maandag 3 februari 2020 volgen om de maandag thema-avonden. Welk thema aan de orde is wordt via Facebook gecommuniceerd. Iedere maand om de week een ander onderwerp met theorie, oefeningen, gesprekken en ervaren.

Reactie deelnemer:
Eenmaal aangehaakt blijf je komen. Het brengt me zoveel op gebied van vriendschap, gehoord worden en innerlijk geluk. Iedere bijeenkomst is weer heel anders en de gesprekken en oefeningen zijn voor mij zeer waardevol.

meld je aan

Menigeen vindt zijn hart pas als hij zijn hoofd heeft verloren.
Friedrich Nietzsche