Kaarten leren leggen

Leer de technieken, maar vooral vertrouwen op jezelf

Datum/tijd

10 lessen vrijdagavond
Lenormand kaarten

Duur training

Avond is 2 uur van 19-21:00 uur

Investering


€ 444,00

Huiswerk hoort hier natuurlijk bij.

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Neem pen, papier en je eigen kaarten deck mee om mee te werken.
Meer informatie volgt na inschrijving.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

Kaarten leggen kan op diverse manieren en voor verschillende onderwerpen. Alleen al om je nieuwsgierigheid te bevredigen wordt kaartleggen gedaan. Weet je ook waarom je dat niet te vaak moet doen? Vaker hoor ik mensen zeggen dat door het leggen van kaarten, ze steeds meer op hun intuïtie hebben leren vertrouwen en keuzes durven te maken.

Naast theorie wordt praktisch gewerkt aan het vergroten van je eigen inzicht, te vertrouwen op jouw ingevingen en leer de informatie voelen en te koppelen in de vorm van een uitleg die aansluit op degene waar je voor de kaarten leest.

In de training zijn de laatste paar bijeenkomsten gastcliënten aanwezig.

De kaarten brengen inzicht in relaties, liefde, doelen, gezondheid, werk en in je levenspad. Wat je maar wilt.
Denk hierbij aan inzicht in je levensdoel, in belangrijke thema’s in je leven. Ze kunnen ook een handige hulp zijn bij het maken van beslissingen. Ook is het mogelijk om meer vertrouwen en eigenwaarde in jezelf te ontvangen en je eigen betekenis voor deze wereld.

Het programma voor deze intensieve, maar ook gezellige cursus ziet er als volgt uit:

  • Kennismaking met elkaar
  • Oefenen en leren vertrouwen op je intuïtieve reacties die je bij de kaarten ontvangt
  • Afstemmen op jezelf en de ander
  • Tools en handvatten om zuiver te werken met de kaarten
  • De kaarten leren schoonmaken, schudden en op afstemmen
  • Voorbereiding op welke soort van kaartleggen dan ook
  • Voor de lezing koppelen en na een lezing je weer loskoppelen
  • Ervaren dat je er niet alleen voor staat
  • Vragen kunnen altijd gesteld worden
  • Combinaties van kaarten herkennen en mee werken.

Als je op een andere dag deze cursus volgen? Neem dan contact met me op.

Note: als je zelf kaartendecks hebt, dan kan je daar zeker mee werken. Tijdens de praktijkdagen zijn voldoende kaartendecks aanwezig.

Wie ben ik en hoe heb ik het geleerd?
Ik ben Ingrid en doe al sinds mijn 12e kaarten leggen. Eerst met gewone spelkaarten bij mijn opa en oma en een boekje erbij. Daarna wilde ik steeds gerichter kunnen duiden en wilde alle soorten leggingen leren. In mijn studententijd heb ik me samen met aanhangers van de Baghwan (nu bekend als Osho) met de tarotkaarten beziggehouden en de Lenormand kaarten bestudeerd. Ook de I-Tjing, enneagram en de numerologie kreeg mijn onverdeelde aandacht.

Later heb ik les genomen bij Doreen Virtue om meer inzichten te krijgen in de liefdevolle energie van de kaarten. Deze gebruik ik, zowel in de tarot als engelen en de Lenormand kaarten in deze trainingen.

Note: Bij alles wat je leert op het gebied van kaarten of andere ingangen die te maken hebben bij het vragen om inzichten: Weet dat je altijd zelf de keuze hebt om dat pad te blijven bewandelen die de kaarten aangeven of een andere route te nemen. Het is een methode om op een snelle manier inzicht te krijgen in de situatie zoals deze op dit moment is en wat de mogelijkheden zijn om er anders mee om te kunnen gaan of welke handvatten handig zijn om je pad verder te bewandelen. Je krijgt daadwerkelijk inzicht of een beeld van je toekomst als je blijft doen wat je nu doet.

Na deze training kan je zelf aan de slag met het leggen van kaarten voor anderen.

Testimonials:
Door het leren leggen van de kaarten bij Ingrid voel ik me veel zekerder over mezelf bij wat ik doe. In heb begin vond ik het moeilijk, maar nu durf ik de kaarten te leggen voor vriendinnen en doe het iedere dag voor mezelf. TL

Door de Doreen Virtue kaarten op deze manier toe te passen ben ik vrijer geworden in het leggen van de kaarten bij welke vraag iemand ook mag hebben. RZ

Ingrid stelt je echt op je gemak, waardoor je meer lef krijgt om meer vanuit je gevoel antwoord te geven. Ben blij dat de eerste lessen daar over gingen en hier ook echt aan werd gewerkt. JK

Zo fijn dat je meteen kunt oefenen op echte klanten. Nu kan ik ook echt met zelfvertrouwen mijn eigen praktijk beginnen. DvB

meld je aan

Menigeen vindt zijn hart pas als hij zijn hoofd heeft verloren.
Friedrich Nietzsche

Maak een afspraak