Heilige Geometrie en hartsverbinding

Voel je energieker, ervaar harmonie in je leven en meer in verbinding met je zelf.

Datum/tijd

3-daagse van

27-28-29 augustus 2022

Op aanvraag voor 1 persoon

Duur training

3 dagen van 10:00 tot 16:00 uur

Investering

€ 444,00

Maak afspraak via [email protected]

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen

Aanmelden

Bel +31 (0)6 23 907 025 of vul het formulier in de rechter kolom in.

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

Deze training is een mooi vervolg op energie vanuit jezelf
Wil je dieper snappen hoe wij zijn ‘opgebouwd’ wat er allemaal nog meer mogelijk is in en om je heen en wat je eigenlijk allemaal uitstraalt? Inzicht krijgen de natuur en hoe wij hierin staan? Ervaren hoe heden, verleden en toekomst op 1 lijn staan? Jouw eigen blauwdruk terugzetten? Meer inzicht in de synchroniciteit tussen jou en de wereld? Er eens bij stil staan hoe vernuftig we eigenlijk in elkaar zitten? Herken je eigen bewustzijnsvelden, zodat je je zowel fysiek, mentaal als emotioneel in balans voelt. Meer inzicht in de meridianen en chakra’s in en om je heen, maar ook snappen hoe je brein hierin mee werkt? Leren wat kwantumfysica en de heilige geometrie met je kan doen?

Wat leer je in deze training
Je krijgt uitleg en oefeningen die je nog meer thuisbrengen bij begrippen die te maken hebben met de heilige geometrie, chakra’s, kwantumfysica, zelfheling en heling van anderen, jouw energie inzetten voor de wereld, moleculen, fotonen, elektromagnetische velden en wat deze kunnen betekenen en hoe je deze kunt gebruiken voor jezelf in en om je heen. Je verruimt hierdoor je kijk op gezondheid, emotioneel welbevinden en menselijk inzicht.

Opbouw
Vanaf 9:30 uur ben je van harte welkom en kan je met elkaar kennis maken onder het genot van koffie, thee of water. Om 10:00 uur starten we. We houden tussendoor korte pauzes waar nodig en nemen een lunch rond 12:30 uur. Aan het einde van deze dagen ben je heel veel inzichten rijker over het belang van de heilige geometrie in ons dagelijks leven en welke invloed je hier zelf op kunt uitoefenen. Healthy lunch, snacks, koffie, thee, water is bij de prijs inbegrepen. Wil je liever iets anders eten, dan graag zelf meenemen.

Ik werk in kleine groepen, zodat je ook alle aandacht krijgt die nodig is voor jou.

Wil je meer info dan kan je een hiernaast een afspraak maken. Meteen deel willen nemen aan de workshop? Scroll naar beneden en meld je aan.

meld je aan

“Deze training kan ik iedereen aanbevelen!
Ik ben blij met deze kennis en technieken.”

YM