Spelend Transformeren

Spelenderwijs bewust worden

Datum

 • 8 november 2020
 • 21 november 2020

Duur training

1 dag

09:00-17:00 uur

Investering

€ 125,00 per persoon

Vraag naar de mogelijkheden als je met 4 personen komt.

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem pen en papier mee.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

DE gelegenheid om onbevangen vanuit verschillende hoeken naar je eigen wereld en de blinde vlekken te kijken en werken. Hierdoor zet je een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.

De training wordt in spelbordvorm gegeven, maar zal zeker niet als een spel aanvoelen. Het geeft je de gelegenheid om vanuit verschillende hoeken naar je eigen wereld en de blinde vlekken te kijken. Hierdoor zet je een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces. In de loop van de dag bewegen jij en de andere spelers zich door diverse niveaus van je leven en kijk hierop.

Opbouw
Vanaf 8:30 uur is de deur open.

Neem voor alle zekerheid een vest mee, want je gaat flink aan de slag en dat heeft zijn weerslag op je lichaamstemperatuur (warm of koud).

Om 9:00 uur starten we. De healthy lunch is rond 12:30 uur en we eindigen rond 17:00 uur.

Je kan je auto gratis parkeren op het eigen terrein van Superstudios aan de Oliemolenstraat 60 te Heerlen. Toegelaten worden maximaal 4 deelnemers.

Voorbereiding
Van tevoren heb je je thuis een doel geformuleerd. Waarin jij de transformatie aan wilt gaan die dag. Schrijf dit op en laat dit doel ter plekke zo kort, helder en duidelijk mogelijk neerzetten.

Leef je Passie begeleidt iedere speler apart en in groepsvorm, tijdens het spelend transformeren, terwijl jij je eigen levenspad bewandelt. De informatie die je krijgt als je op bepaalde velden, sturen het proces. Deze informatie verheldert, moedigt aan en confronteert je in relatie tot het doel. De reactie en interactie met je medespelers zorgt voor groei in je eigen proces. Het prikkelt de creativiteit en stimuleert het delen. Dit samen delen helpt je om het proces van meerdere kanten te belichten wat zorgt voor een heldere kijk op het geheel met meerdere mogelijkheden waar je alleen nooit achter zou zijn gekomen. Kortom… Het spel is een diepgaande belevenis, waarbij respect, openheid en vertrouwen de sleutelwoorden zijn.

 Wat brengt het je

 • Aha momenten, maar ook oeps momenten.
 • Zo had je er nog niet tegenaan gekeken.
 • Je krijgt de mogelijkheid om meteen inzicht te krijgen in de valkuilen
 • Er ontstaat een diepgaand innerlijk veranderingsproces
 • Je wordt je bewust van je blinde vlekken
 • Je wordt je bewust van je innerlijke belemmeringen
 • Je kent je pijnpunten en hoe oplossen
 • Je wordt je bewust van mogelijkheden die je anders over het hoofd had gezien
 • De oplossingen worden tijdens het spelen al in gang gezet
 • Acceptatie daar waar nodig
 • Het versterkt je intuïtie en geloof in jezelf.
 • Je zet meteen de stappen die nodig zijn om bij je doel te komen.

meld je aan voor 8 november
meld je aan voor 21 november

Reacties van deelnemers:

‘ De workshop Spelend Transformeren draaide om een heel bijzonder spel met hele wonderbaarlijke uitkomsten. Bijna ongelooflijk om te zien hoe inzichten, belemmeringen en pijnpunten door ieder van ons werden her- en erkend. Ook hoe we tijdens het “samenspel” er met vragen, opmerkingen en aanbevelingen als “vanzelf” voor elkaar waren en wat het mij en ook de andere deelnemers aan inzichten opgeleverd heeft.
Het was echt een onbetaalbare ervaring waar ik veel bewustzijn en richting door ontvangen heb. Voor mensen die openstaan voor hun eigen transformatie een echte aanrader, zeker met de extra toegevoegde waarde van de begeleiding (ook erna) van Ingrid!’

‘Het spel voelde als een kleine reis door mijn zoektocht van de afgelopen jaren, zoekend naar mijn missie, bewustzijn en zingeving. Door bewust op elk niveau het spel te spelen konden verworven inzichten bekrachtigd worden en onbewuste blokkades worden getransformeerd. Dit spel vergroot het vertrouwen dat we deel uitmaken van een groter geheel en dat alles energie is.’

‘Het was ongelofelijk bijzonder ❤ Ik heb alles van dinsdag nog eens even doorgenomen en doorvoeld… dank jullie wel voor wie jullie zijn en voor jullie hulp bij mijn ontdekkingsreis naar wie ik ben. Ik kom steeds dichter bij m’n kern.’

Alle wonderen die je zoekt liggen in jezelf verborgen.