Spelenderwijs Bezield Veranderen

Onbewuste saboteurs aanpakken en je zielsverlangen uitspreken

Datum

 • 8 januari 2022
 • 8 april 2022
 • 8 juli 2022
 • 8 oktober 2022

Duur training

1 dag

09:00-17:00 uur

Investering

€ 125,00 per persoon

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem pen en papier mee.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

DE gelegenheid om onbevangen vanuit verschillende hoeken naar je eigen wereld en de blinde vlekken te kijken en werken. Hierdoor zet je een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces waarin je zielsverlangen ook duidelijk aan bod komt.

De training wordt spelenderwijs gegeven, maar zal zeker niet als een spel aanvoelen. Het geeft je de gelegenheid om vanuit verschillende hoeken naar je eigen wereld en de blinde vlekken te kijken. Hierdoor zet je een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces. In de loop van de dag bewegen jij en de andere spelers, die je van te voren niet hoeft te kennen, zich door diverse niveaus van je leven en kijk hierop.

Opbouw
Vanaf 8:30 uur is de deur open.

Kleding
Doe makkelijke kleding aan in laagjes, want je gaat flink aan de slag en dat heeft zijn weerslag op je lichaamstemperatuur (warm of koud).

Om 9:00 uur starten we. De healthy lunch is rond 12:30 uur en we eindigen rond 17:00 uur. (kan iets uitlopen)

Je kan je auto gratis parkeren op het eigen terrein van Superstudios aan de Oliemolenstraat 60 te Heerlen. Toegelaten worden maximaal 4 deelnemers.

Voorbereiding
Van tevoren heb je je thuis een doel geformuleerd voor die dag. Waar saboteer jij jezelf op of wat zou je zelf willen wijzigen. Schrijf dit op en laat dit doel ter plekke zo kort, helder en duidelijk mogelijk neerzetten.

Leef je Passie begeleidt iedere speler apart en in groepsvorm, terwijl jij je eigen weg bewandelt. De informatie die je ontvangt stuurt het proces. Deze informatie verheldert, moedigt aan en confronteert je in relatie tot het doel. De reactie en interactie met je medespelers zorgt voor groei in je eigen proces. Dit prikkelt het out of the box denken, voelen, ervaren, de creativiteit en stimuleert het delen. Dit samen delen helpt je om het proces van meerdere kanten te belichten wat zorgt voor een heldere kijk op het geheel met meerdere mogelijkheden waar je alleen nooit achter zou zijn gekomen. Kortom… Het spelen is een diepgaande belevenis, waarbij respect, openheid en vertrouwen de sleutelwoorden zijn.

 Wat brengt het je

 • Aha momenten, maar ook oeps momenten.
 • Zo had je er nog niet tegenaan gekeken.
 • Je krijgt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je valkuilen
 • Er ontstaat een diepgaand innerlijk veranderingsproces
 • Je wordt je bewuster van je blinde vlekken
 • Je wordt je bewuster van je innerlijke belemmeringen
 • Je herkent je pijnpunten en begrijpt beter hoe op te lossen
 • Je wordt je bewust van mogelijkheden die je anders over het hoofd had gezien
 • Je leert de oplossingen spelenderwijs toepassen
 • Acceptatie daar waar nodig
 • Het versterkt je geloof in jezelf.
 • Je zet meteen de stappen die nodig zijn om bij je doel te komen.
 • Voelt wat het emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel, maar ook op zielsniveau met je doet.

Reacties van deelnemers:
‘ De workshop Spelend Veranderen draaide om een heel bijzonder spel met hele wonderbaarlijke uitkomsten. Bijna ongelooflijk om te zien hoe inzichten, belemmeringen en pijnpunten door ieder van ons werden her- en erkend. Ook hoe we tijdens het “samenspel” er met vragen, opmerkingen en aanbevelingen als “vanzelf” voor elkaar waren en wat het mij en ook de andere deelnemers aan inzichten opgeleverd heeft.
Het was echt een onbetaalbare ervaring waar ik veel bewustzijn en richting door ontvangen heb. Voor mensen die openstaan voor een eigen verandering een echte aanrader, zeker met de extra toegevoegde waarde van de begeleiding (ook erna) van Ingrid!’

‘Het spel voelde als een kleine reis door mijn zoektocht van de afgelopen jaren, zoekend naar mijn missie, bewustzijn en zingeving. Door bewust op elk niveau het spel te spelen konden verworven inzichten bekrachtigd worden en onbewuste blokkades worden getransformeerd. Dit spel vergroot het vertrouwen dat we deel uitmaken van een groter geheel en dat alles energie is.’

‘Het was ongelofelijk bijzonder ❤ Ik heb alles nog eens even doorgenomen en doorvoeld… dank jullie wel voor wie jullie zijn en voor jullie hulp bij mijn ontdekkingsreis naar wie ik ben. Ik kom steeds dichter bij m’n kern.’

Alle wonderen die je zoekt liggen in jezelf verborgen.