Spelenderwijs inzichten krijgen

Creatief komen tot de kern

Duur training

zie de agenda

Investering

zie de agenda

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem pen en papier mee.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

Dè gelegenheid om onbevangen vanuit verschillende invalshoeken naar je eigen leven en je blinde vlekken te kijken. Je een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces waarin je zielsverlangen dichter bij komt. Mogelijk word je helder wat je tegen houdt het leven te leven zoals jij voor ogen hebt.

Voorbereiding
Van tevoren heb je je thuis een doel geformuleerd voor die dag. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden: Waar saboteer jij jezelf op. Wat zou je zelf willen wijzigen. Wat wil ik met mijn leven. Waarom begrijp ik sommige personen niet. Waarom reageer ik altijd zo emotioneel. Waarom bekijk ik alles vanuit mijn verstand. Welke keuze kan ik maken. Hoe zou het zijn als ik een andere richting ga kiezen. Schrijf dit op en spreek dit doel ter plekke zo kort, helder en duidelijk mogelijk uit.

Leef je Passie begeleidt die dag de groepsdynamiek en iedere speler individueel. De informatie die je ontvangt uit het spel en vanuit de andere deelnemers stuurt het proces. Deze informatie verheldert, moedigt aan en confronteert je in relatie tot het doel. De reactie en interactie met je medespelers zorgt voor groei in je eigen proces. Dit prikkelt het out of the box denken, voelen, ervaren, de creativiteit en stimuleert het delen. Dit samen delen helpt je om het proces van meerdere kanten te belichten wat zorgt voor een heldere kijk op het geheel met meerdere mogelijkheden waar je alleen nooit achter zou zijn gekomen. Kortom… Het spelen is een diepgaande belevenis, waarbij humor, respect, openheid en vertrouwen de sleutelwoorden zijn.

De training wordt in spelvorm gegeven. Hierdoor zet je makkelijker stappen richting het doel, waarvoor je komt. In de loop van de dag beweeg jij samen de andere spelers, door diverse niveaus van je leven op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Huishoudelijke tips
– Doe makkelijke kleding aan in laagjes, want je gaat flink aan de slag en dat heeft zijn weerslag op je lichaamstemperatuur (warm of koud).
– Vanaf 8:30 uur is de deur open.
– Om 9:00 uur starten we. De healthy lunch is rond 12:30 uur en we eindigen rond 17:00 uur. (kan iets uitlopen)
– Je kan je auto gratis parkeren op het eigen terrein van Superstudios, in het monumentale pand gebouwd door architect Peutz, aan de Oliemolenstraat 60 te Heerlen.
– Toegelaten wordt maar een kleine groep deelnemers.

 Het brengt je aha momenten, maar ook oeps momenten en laat je de stappen zetten die nodig zijn om bij je doel te komen. Je kan beter begrijpen wat het emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel, maar ook op zielsniveau met je doet.

Reacties van deelnemers:
‘ De workshop draaide om een heel bijzonder spel met hele wonderbaarlijke uitkomsten. Bijna ongelooflijk om te zien hoe inzichten, belemmeringen en pijnpunten door ieder van ons werden her- en erkend. Ook hoe we tijdens het “samenspel” er met vragen, opmerkingen en aanbevelingen als “vanzelf” voor elkaar waren en wat het mij en ook de andere deelnemers aan inzichten opgeleverd heeft. Het was echt een onbetaalbare ervaring waar ik veel bewustzijn en richting door ontvangen heb. Voor mensen die openstaan voor een eigen verandering een echte aanrader, zeker met de extra toegevoegde waarde van de begeleiding (ook erna) van Ingrid!’

‘Het spel voelde als een kleine reis door mijn zoektocht van de afgelopen jaren, zoekend naar mijn missie, bewustzijn en zingeving. Door bewust op elk niveau het spel te spelen konden verworven inzichten bekrachtigd worden en onbewuste blokkades worden getransformeerd. Dit spel vergroot het vertrouwen dat we deel uitmaken van een groter geheel en dat alles energie is.’

‘Het was ongelofelijk bijzonder ❤ Ik heb alles nog eens even doorgenomen en doorvoeld… dank jullie wel voor wie jullie zijn en voor jullie hulp bij mijn ontdekkingsreis naar wie ik ben. Ik kom steeds dichter bij m’n kern.’

Alle wonderen die je zoekt liggen in jezelf verborgen.