Vind je Passie

Ontdek wat echt bij je past en je hart een sprongetje maakt

Datum / tijd

20 – 21 – 22 augustus 2021

Dagelijks van 10:00-16:00 uur

Duur training

3 dagen

Investering

€ 500,00

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 BC  Heerlen

Er zijn zoveel dingen die je leuk vindt, maar wat is nu echt waar je voor wilt gaan? Veel mensen berusten dan maar in de huidige situatie en proberen er het beste van te maken. Jij wilt gaan voor je geluk, want jij bent het waard om het leven te leiden dat het beste bij je past. Je Passie vinden, zoeken en omarmen is voor iedereen iets anders met ook een heel ander doel.

Het woord passie kan daarom ook voor verwarring zorgen. Bij leef je Passie wordt hiermee bedoeld; ‘het voluit leven van je wensen, dromen en verlangens.’ In het Engels klinkt het mogelijk helderder in de vorm van ‘Live your life to the fullest’, ‘Live the life you love and love the life you live’. Leef je leven voluit!

Maar om dat te kunnen leven is het in eerste instantie handig dat je weet waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Iedereen om je heen schijnt te weten wat ze willen en kiezen voor hun geluk en jij weet het echt niet. Je bent wel heel goed om op te noemen wat je NIET wilt, maar wat wil je nu echt WEL?

Hoe zou het zijn als je wist wat je nu echt leuk vindt. Wat je het gevoel geeft echt voor te willen gaan. Het leven nog mooier zou zijn. Dat je je droom leeft, zoals je je het je altijd al had voorgesteld. Dat je je mooiste leven leeft, omdat je gezocht, gevonden en omarmt hebt wie jij bent en van het leven verwacht. Dat wens ik je toe en weet dat dit ook voor jou mogelijk is, als je goed de tijd neemt om te ervaren wat nu daadwerkelijk jouw passie is. Weet dat het mogelijk is.

Hiervoor zijn de dagen ‘Vind je Passie’ opgezet. Je gaat op zoek naar je verlangens, je wensen, je dromen en plaatst deze in de huidige situatie. Hierdoor zet in feite bij binnenkomst van de training al een stap in je nieuwe leven. Je wereld wordt breder, je leven interessanter en past je als gegoten. Hoe mooi zou het zijn als gelukkig zijn een tweede natuur van je is geworden. Zoek, vind en omarm jezelf.

Huishoudelijke mededelingen
Je bent vanaf 09:30 uur van harte welkom bij Leef je Passie in het witte gebouw aan de Oliemolenstraat 60 te Heerlen. We starten om 10:00 uur, lunchen om 12:30 uur en eindigen stipt om 16:00 uur. Healthy lunch, snacks, koffie, thee, water is bij de prijs inbegrepen.

Ik werk in kleine groepen, zodat je ook alle aandacht krijgt die nodig is voor jou.

Je gaat naar huis met een compleet werkboek aan oefeningen en resultaten die je thuis en op je werk meteen kunt toepassen. Interesse?

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en heet je nu alvast van harte welkom.

Hartelijke groet,

Ingrid

Vrijheid bestaat in het erkennen van grenzen
Krishnamurti